vineri, 20 noiembrie 2009

Johhny Depp cel mai sexy barbat din lume.

La 46 de ani, actorul american Johnny Depp are toate motivele de satisfacţie: a fost desemnat, miercuri, cel mai sexy bărbat din lume, în topul revistei People, şi i s-au propus nu mai puţin de 35 de milioane de dolari pentru a juca în al patrulea film "Piraţii din Caraibe".

Titlul de cel mai sexy bărbat i-a fost acordat "nu pentru rolurile sale, ci pentru devotamentul faţă de familia sa", potrivit motivaţiei celor de la People.

Revista americană i-a mai acordat acest titlu lui Depp şi în 2003. Era sexy acum 10 ani, va fi sexy şi peste 10 ani, şi-au motivat alegerea realizatorii topului. În clasament, mai sunt George Clooney şi Brad Pitt.

Altfel, propunerea legată de onorariul de 35 de milioane de dolari a venit după ce starul american anunţase că nu va juca în a patra peliculă din seria "Piraţii din Caraibe", iar studiourile Disney au decis că singura soluţie pentru a-l convinge este să pluseze, după cum scrie presa spaniolă.

Onorariul impresionant, cel mai mare din cariera lui Depp, îl va urca pe acesta pe locul 5 în clasamentul celor mai bine plătiţi actori din lume, după Harrison Ford (43 de milioane euro pentru ultimul film "Indiana Jones"), Cameron Diaz şi Tom Hanks (câte 32 de milioane de euro pentru "Mariaj de Vegas" şi, respectiv, "Îngeri şi Demoni") şi Jim Carrey (29 de miloane de euro pentru "Tipu' de la cablu").

În 2003, filmul "Piraţii din Caraibe: Blestemul perlei negre" (2003) a deschis una dintre cele mai populare serii de filme de aventură din ultimii ani. Pelicula a avut cinci nominalizări la Oscar şi a câştigat 26 de premii la festivaluri internaţionale. "Blestemul perlei negre" a fost urmat de "Piraţii din Caraibe: Cufărul Omului Mort" (2006) şi "Piraţii din Caraibe: La capătul lumii" (2007).

Un comentariu: