luni, 13 iunie 2011

Dupa un an !

Din cate am vazut,ultima mea postare a fost facuta pe 9 iunie 2010...ceea ce inseamna ca a trecut un an de cand eu nu am mai scris nimic aici.Ma pricep la matematica,nu?

De atunci,s-au intamplat multe,cel mai important lucru fiind faptul ca ,incepand cu 27 mai,m-am putut numi absolventa a 12 clase ale liceului Marin Preda.Tot ce a urmat dupa,au fost 2-3 zile de iesit in parc cu cativa prieteni,si in rest,numai invatat.
Cel mai greu e cu economia,acum pentru bac,pentru ca am urmat filologia,economia presupune si cunostinte de matematica.Nu multe si grele,dar unele de care am uitat,de cand n-am mai lucrat cu materia asta.
Am ales sa dau economia cea de-a treia materie pentru ca o aveam de invatat si pentru admiterea la facultate,asa ca am considerat util sa nu invat alta materie pentru bac.

Am trecut prima proba abia,competentele la lb si literatura romana (experimentat),si miercuri urmeaza cele digitale.Sper sa ma descurc la fel de bine si acolo. Pana atunci,motivul principal pentru care m-am apucat din nou de blog,este faptul ca mi-am creat Vlog.
Inaintea mea a facut asta un prieten,Kano.Mi-a placut ideea,insa nu ma gandeam sa fac si eu asa ceva,nu ma consideram in stare,mai ales ca in Romania ,din cate stiu,nu sunt multe persoane care fac asta.
Decizia mea a fost schimbata de un vlogger britanic,Alex Day,pe care vi-l recomand.In fiecare episod combina lucrurile amuzante cu cele interesante ,chestii la care nu te-ai fi gandit etc. Pe langa asta,canta,si o face bine . Urmarindu-l,am zis "Hai ma,cu timpul,poate ajung si eu sa ma pricep la asta,ce poate fi atat de greu?" .

Asa a luat nastere vlogul meu,care deocamdata cuprinde un episod. Pe parcurs,voi incerca sa vorbesc pe anumite teme,unele imi pot fi chiar recomandate de vizualizatori,si orice idee in plus este binevenita. Deocamdata,enjoy,like and subscribe !

http://www.youtube.com/watch?v=pfbaQzqwJ28

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu