miercuri, 28 aprilie 2010

O zi plina

Pfoa..nici nu stiu de unde sa incep ..
Azi am mers cu Mary si Bubu la gara sa luam bilete pentru ca vineri dimineata plecam la munte :x .. ne'am trezit fiecare destul de devreme,eu pe la 8 ca sa fac si baie ,si la 11 ne'am intalnit la gara.Cand am ajuns la Agentie ca sa luam biletele,mi'am cautat carnetul de note ca sa i'l dau lu' Mary sa cumpere biletele..ia'l de unde nu'i.. si uitasem pe langa el si robotelul la care m'am chinuit pentru azi la ora de engleza..Cum era si normal,astea doua se uitau la mine cu o fatza :-L .. =)) ..
Am plecat de la gara hotarate sa mergem la mine,sa'mi iau carnetul si robotelul ,desi eram constiente ca nu o sa ajungem la prima ora[bine ca era franceza si am scapat de ora aia enervanta]..in loc sa luam metroul inspre Crangasi,am luat..inspre Piata Victoriei..ne'am intors..am ajuns la mine,am luat tot ce trebuia,Bubu isi uitase si ea robotelul,dar nu am mai avut cand sa trecem si pe la ea..

Intr-un final,am ajuns si la scoala..unde in loc de icoana de pe perete,Rudy a lipit cu guma[de fapt Catalina,alta colega a lipit cu guma,dar Rudy deja il pusese in cui] un poster cu Kristen si Taylor..speram sa mai fie acolo si maine.

Dupa ore,Bubu i'a lasat carnetul ei lu'Mary ,ea nu a mai venit cu noi sa cumparam biletele,trebuia sa se intalneasca cu prietenul ei..Am ajuns la Agentie din nou,iar acolo..Mary tot zicea "Hai ca trebuie sa mai fie ceva prost si acuma" .."Nu are ma ce sa se mai intample,nu mai zice"..La casa acolo,femeia respectiva ne spune ca un carnet nu e vizat,cel al fratelui lu'Mary..norocul nostru a fost ca l'a dat totusi la jumatate de pret,iar Ciprian urmeaza maine sa'si vizeze carnetul ca sa nu'si ia amenda pe tren :)) ..

Am terminat cu biletele.In sfarsit facusem primul pas din "escapada" noastra..

Mary sta pe langa gara,asa ca atunci cand am plecat,ne'a indicat [cu accent moldovenesc] de unde sa luam 178-ul sa ajungem acasa..ne'a zis sa o luam prin dreapta,si ca e ceva de mers pana in statie..dupa ce a plecat ea,eu dandu'ma cunoscatoare,i'am zis lu'Rudy ca stiam ca e prin stanga de fapt si e mai aproape,sa o luam pe acolo.Asta am si facut..deja venea masina si eram incantati,ca nu mai asteptam o gramada...Dar,spre surprinderea mea..a trecut pe langa noi..si pana la urma,am mers unde a zis Mary..si am asteptat alta masina..



Cam atat imi aduc eu aminte..daca am mai uitat ceva,Mary,Bubu,Rudy..bagatzi aici,ca sa scriu :)) ..



<- posterul este ceva in genul astuia,adica din aceeasi scena,dar stau in alta pozitie..nu am reusit sa gasesc exact poza aia :))

2 comentarii: