joi, 1 octombrie 2009

Sluga la doi stapani.

Joi,1 octombrie,a avut loc Avanpremiera piesei "Sluga la doi stapani" la teatrul Masca,in regia lui Mihai Malaimare.
Pentru ca nu fusesem niciodata la un spectacol de-al lor dinauntru,am mai luat inca 2 prieteni si ne-am cumparat bilete pentru piesa asta.
Inca de cand am fost sa le cumpar,am auzit multe lucruri bune despre piesa,ca este o comedie in stil hippie,cu multi actori tineri si energici.
Am stat pe primul rand si scena era chiar in fatza noastra,cu putin mai inalta decat podeaua,sala este diferita de cele ale altor teatre,fiind facuta intr-un stil mai intim.Ceea ce a mai fost frumos,a fost si faptul ca actorii au interactionat intr-un mod unic ,original,cu publicul.
Personajul principal,interpretat de Andrei Gonczi,un tanar foarte talentat,a starnit mereu rasetele publicului,prin situatiile complicate in care se afla,din motive banale.De altfel,toate personajele au avut ceva comic,actorii se miscau necontenit pe scena,se aruncau,se loveau,sareau,ceea ce a facut totul sa fie mai atractiv si haios pentru spectatori.
Piesa asta "nu este o comedie ci, de fapt,o exceptionala drama a unui banal fapt de viata",spune Mihai Malaimare.
Impreuna cu prietenii mei,am ras si ne-am distrat,datorita interpretarii actorilor si piesei,biletul si-a meritat banii si sunt sigura ca am sa mai merg la evenimentele acestui teatru care are in spate o echipa minunata.




Aceasta piesa o recomand tuturor categoriilor de varsta,dar mai ales tinerilor.

2 comentarii:

  1. ne bucuram ca ti-a placut spectacolul. te mai asteptam si la altele.
    poate chiar maine, de la ora 22.00 cand, e drept, e tot spectacolul Sluga la doi stapani, dar intrarea este gratuita :)
    ps
    multumim pentru cuvintele frumoase!

    RăspundețiȘtergere